Kosten

Kosten

 Vergoeding door Ziektekostenverzekeraar

Het NRC meld op 8 april 2009 dat het college van Ziektekostenverzekeraars besloten heeft dat alle therapieën voor depressie volledig vergoed gaat worden! Zie dit artikel.

Steeds meer ziektekostenverzekeraars vergoeden Mindfulness, op dit moment is bekend dat IZA en VGZ het vergoeden. Sommige ziektekostenverzekeraars accepteren nota's voor consult. Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar.

De groepstraining (minimaal 6 deelnemers) kost € 305,- en dit is inclusief CD's met oefeningen, en een DVD en werkboek. Deze prijs is voor deelnemers die geen vergoeding krijgen van de ziektekostenverzekeraar, een uitkeringsinstantie of evt. de werkgever

Individueel

Het is mogelijk om de Mindfulness-training individueel te volgen, de kosten bedragen € 800,- voor 8 sessies van twee uur en een intakegesprek. Ook wordt u uitgenodigd voor deelname aan de stiltedag. Deze prijs is voor deelnemers die geen vergoeding krijgen van de ziektekostenverzekeraar, een uitkeringsinstantie of evt. de werkgever. Vergoeding door de ziektekostenverzekeraar is afhankelijk van uw polis mogelijk.

Huisbezoek

Voor diegene die slecht ter been zijn, chronisch of ernstig ziek (kanker, nierziekten, hart- of vaatziekte, etc) bestaat de mogelijkheid tot huisbezoek. Ik kom dan bij u langs voor de Mindfulnesstraining. De kosten hiervoor zijn €1000,- voor de volledige training. Indien de trainingstijd en reistijd meer dan een halve dag in beslag neemt gelden andere tarieven. Informeer. Veel ziektekostenverzekeraars zullen huisbezoek geheel of gedeeltelijk vergoeden afhankelijk van uw polis.

Zelfhulppakket - Thuisstudie

Voor de mensen die zelf aan de slag willen zonder in een groep of individueel getraind te worden is het Mindfulness Zelfhulppakket beschikbaar. Het pakket bestaat uit 4 audio cd's, 1 dvd met interviews van Jon Kabat Zinn en het Mindfulness werkboek. De kosten zijn €75,- inclusief verzendkosten. Het pakket is te bestellen met overboeking op Rabo 141.086.106 t.n.v. JGM v Boxtel, o.v.v. Mindfulness Zelfhulppakket. Stuur een mail met uw gegevens en hoe en wanneer u betaald heeft naar info@planhwerkt.nl

Mindfulness@Work

Prijzen volgen nog

Mindfulness voor ouders

Vier bijeenkomsten in een groep: €180,- Individueel.

Organisaties - in company training

De Mindfulnesstraining kan in company verzorgd worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans van Boxtel, 06-28874934, info@mindfulness-yoga.com

Kosten voor verwijzende organisaties

Voor groepsdeelname (minimaal 6 deelnemers geldt een tarief van € 550,-. Voor een individuele training (wordt "op maat" gemaakt, afhankelijk van de aangemelde problematiek) geldt een uurtarief op afspraak.